K.M.-SERVICE STAAT ALTIJD PARAAT

Onderhoud en revisie van grondverzetmachines

Voor het onderhoud en revisie van grondverzetmachines bent u bij K.M.-Service aan het goede adres. Door onze expertise mag u bij ons rekenen op een goede en betrouwbare service tegen een scherpe prijs.

Zowel kleine zelfstandigen als grotere bedrijven kunnen gebruik maken van de uitmuntende service van K.M.-Service. Het onderhoud en revisie van grondverzetmachines kan eenmalig of op periodieke basis gebeuren. U mag zelf de frequentie van het onderhoud bepalen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat u snel geholpen wordt. Daarom proberen wij onderdelen die vervangen moeten worden steeds onmiddellijk te vervangen. Indien die besteld moeten worden, kunnen wij het onderdeel plaatsen binnen 24 uur.

Wij vinden het ook belangrijk om u zo goed mogelijk in te lichten over uw machines. Daarom voeren wij het onderhoud en de herstellingen ter plaatse uit zodat u zelf het probleem en onze werkwijze kan zien.

Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier op deze website om een afspraak voor een herstelling of een onderhoud maken. Wij werken in heel België en Nederlands-Limburg.

Contacteer mij