K.M.-SERVICE STAAT ALTIJD PARAAT

Herstelling van industriële elektronica

Voor de herstelling van industriële elektronica hoeft u maar één naam te onthouden: K.M.-Service. Dankzij onze jarenlange expertise repareren wij al uw elektronische problemen in een handomdraai.

Het oplossen van elektronische problemen is een zeer brede term. Het kan hier gaan over machines ombouwen of verbouwen, maar ook het opsporen van elektrische problemen valt onder deze noemer. Als u K.M.-Service contacteert, sporen wij het probleem op en lossen dit vakkundig op.

Als u technische problemen zo snel mogelijk van de baan wil, neem dan direct contact met ons op. We beloven namelijk een supersnelle service. Door onze grote voorraad hebben wij veel onderdelen ter hand. Indien we het gewenste onderdeel niet hebben, leveren en plaatsen wij dit binnen maximaal 24 uur.

Omdat we transparantie hoog in het vaandel dragen, voeren wij de herstellingen zoveel mogelijk ter plekke uit. Zo kunnen wij zelf het probleem en onze oplossing waarnemen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de herstelling van industriële elektronica. Wij werken elke dag van de week. Heeft u vragen over onze diensten? Stel die dan via het contactformulier op deze website. Wij zijn werkzaam in heel België en Nederlands-Limburg.

Contacteer mij