K.M.-SERVICE STAAT ALTIJD PARAAT

Mechanische herstellingen

Heeft uw industriële machine het begeven? Niet getreurd, want K.M.-Service lost het probleem voor u op. Wij bieden bij alle mechanische herstellingen een goede en snelle service, zodat u snel terug aan het werk kan.

De herstellingen die wij uitvoeren zijn zeer divers. Dit kan gaan tot het vervangen van lagers tot het repareren van reductiekasten. Wij reduceren ook motoren (van diesel- tot lpg-motoren). U ziet: bij K.M.-Service zit u goed voor alle mechanische herstellingen.

Wij voeren verder alle soorten herstellingen uit aan het draai- en freeswerk van machines. Ook het aanpassen en versterken van de machines behoort tot ons takenpakket.

Omdat wij het belangrijk vinden u zo snel mogelijk te helpen, probeer wij alle herstellingen ter plaatse uit te voeren. Nieuwe onderdelen worden ook vliegensvlug door ons geplaatst. Dat de herstelling ter plaatste gebeurt, heeft ook het voordeel dat u zelf het probleem en onze oplossing kunt zien.

Heeft u vragen over of voor K.M.-Service? Neem dan contact met ons via het contactformulier op deze website. Ons bedrijf is werkzaam in heel België en Nederlands-Limburg.

Contacteer mij