K.M.-SERVICE STAAT ALTIJD PARAAT

Hydraulische herstellingen

Met hydraulica kan u verschillende problemen ondervinden: drukproblemen, problemen met de persen of leidingen, storingen enzovoort. Met K.M.-Service zijn deze problemen verleden tijd. Wij voeren hydraulische herstellingen uit tegen een concurrerende prijs.

Wij voeren zowel herstellingen als onderhoud uit aan alle voertuigen. Dit kan gaan van een truck met een kipsysteem tot mini-en maximachines.

De herstellingen trachten wij zoveel mogelijk bij de klant zelf uit te voeren. Zo kan de klant steeds zelf waarnemen waar het probleem zich bevindt en wat onze oplossing is.

De herstellingen worden ook altijd zeer snel uitgevoerd. Door onze grote voorraad hebben we vaak het defecte onderdeel bij de hand. Dit wordt dan onmiddellijk vakkundig geplaatst. Als het onderdeel niet aanwezig is in onze voorraad, bestellen we dit voor u en plaatsen we het binnen 24 uur.

Contacteer ons vandaag nog via het contactformulier op deze website om een afspraak te maken voor hydraulische herstellingen. Indien u dit wenst, stellen wij ook met plezier een gratis offerte voor u op. U kan een beroep doen op onze excellente service in heel België en Nederlands-Limburg.

Contacteer mij